CINE SUNTEM

Site-ul www.scentsquare.comeste proprietatea Green Works SRL cu sediul social in Bucuresti, strada Intrarea Aniversarii nr 8, cam1, sector 3, Bucuresti, , inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/10669/2008, C.U.I: RO24067130, denumita in cele ce urmeaza Scent Square.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

PREZENTAREA PRODUSELOR

Depunem toate eforturile sa prezentam in mod cat mai explicit si realist toate produsele din acest site. Este posibil insa, ca din cauza unor setari diferite ale monitorului, culorile sa fie putin diferite in realitate.

COMANDA

Comanda produselor se poate face online, urmand pasii indicati in site-ul nostru. Cosul de cumparaturi este situat in partea din dreapta-sus a paginii noastre. Pentru adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul “Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi vei gasi produsele selectate si vei avea posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau renunta la un produs din cos. Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, introdu datele necsare, apoi  fa click pe butonul “Comanda”. Dupa efectuarea comenzii, vei primi un mail care iti confirma inregistrarea comenzii pe site. Daca, in maxim 10 minute, nu ai primit acest mail, comanda ta nu a fost inregistrata. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.

Stocurile sunt introduse in site in baza inregistrarilor contabile si se modifica in timp real, pe masura ce se inregistreaza comenzi. Facem tot posibilul ca stocul afisat sa fie real, insa uneori se intampla sa existe mici diferente intre stocul contabil si cel fizic.

COSTURI SI TIMP DE LIVRARE

Costurile de livrare pentru Romania sunt:

  • Gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 200 Lei,
  • Pentru comenzi cu valoare mai mica decat 200 Lei costul de transport este 20 Lei TVA inclusa, 
  • Termenele de livrare se bazeaza pe estimarile firmei de curierat 2-5 zile, care devine responsabila pentru eventuale intarzieri. 
  • Odata expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.

Comenzi internationale

Comenzile plasate pe site-ul nostru pot fi livrate si international, prin DPD sau un alt curier rapid la alegere Scent Square. Costurile de livrare depind de tara de destinatie si vor fi afișate clar în timpul procesului de comandă si plata lor se face in avans împreună cu plata pentru produse. Timpul de livrare a comenzii catre client este estimate (5 -10 zile)

PLATA

Plata produselor se poate face:

  • in sistem RAMBURS (plata la livrare) doar pe teritoriu Romaniei- Pretul total al coletului (inclusiv metoda de transport selectata) se va achita, in momentul primirii si produselor.
  • in avans, cu un card bancar. Urmand pasii din cosul de comanda, selectati plata online; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro operat de NETOPIA Payments S.R.L., compania prin care se realizeaza cele mai multe plati online in Romania sau 2Checkout, operat de AVANGATE B.V., una dintre cel mai mare procesator de carduri in lume, unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de Mobilpay sau de 2Checkout, in concordanta cu alegerea dvs. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor.
  • in avans via sistemul de plata Paypal.
  • in avans, prin tranfer bancar / ordin de plata. Plata comenzii se va face catre Green Works SRL in contul RON:RO067BRDE445SV12431304450 sau EUR: RO91BRDE445SV51731344450 deschis la BRD – Groupe Société Générale.

GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele existente pe www.scentsquare.com au garantie legala de conformitate. Garantia legala de conformitate are caracter obligatoriu, trebuind sa fie acordata de vanzatorul unui produs consumatorului acestuia.

Prin vanzator se intelege orice persoana fizica sau juridica autorizată care, în cadrul activităţii sale, comercializează produse in conditiile unui contract incheiat cu consumatorul. Produsul inseamna orice bun material a carui destinatie finala este consumul sau utilizarea individuala sau colectiva.

Consumatorul inseamna orice persoana fizica sau grup de persoane fizice care cumpara, dobindeste, utilizeaza sau consuma produse in afara activitatii profesionale/comerciale asadar, prevederile legale vizeaza exclusiv protejarea consumatorului casnic.

Garantia legala de conformitate se aplică doar pentru lipsa de conformitate, adica daca produsele se gasesc la momentul livrarii lor catre consumator, intr-una sau mai multe din urmatoarele situatii:

1.nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model;

  1. nu corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului si acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

3.nu corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelasi tip;

4.fiind de acelaşi tip, nu prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti trimite o sesizare pentru o conciliere la adresa office@scentsquare.com. Va vom raspunde in maxim 3 zile lucratoare.

DREPTURI DE AUTOR

Intreg continutul site-ului: design, text, imagini si logo-uri este proprietatea Green Works SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.  Folosirea fara acordul firmei Green Works SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal. Orice sesizare de incalcare a drepturile de autor, poate fi facuta pe emailul office@scentsquare.com .

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

www.scentsquare.com utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul site-ului, vor fi considerate confidentiale. 

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Green Works SRL este inregistrata ca operator la Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu caracter personal cu numarul 10324. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Green Works SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele din formularul de comanda, acestea fiind necesare facturarii si livrarii comenzii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa  office@scentsquare.com.